Welkom > Even voorstellen

Even voorstellen

Wij zijn Gorden Filius en Linda Vossen. We hebben twee prachtige kinderen, een dochter (Bridget) en een zoon (Jesper). Ook hebben we een geweldige labrador, Co genaamd. Dit is onze macro-biologisch-dynamisch-verantwoord-gefokte stofzuiger. Wij wonen boven de zaak. Iedere avond na sluitingstijd, maakt Co zijn rondje door de zaak en doet zich te goed aan elke kruimel die er op de grond is gevallen.

Na alle voorbereidingen in de keuken en het restaurant gaan op openingsdagen de deuren open om 18.00 uur. Angezien wij een bezetting kunnen draaien van p.m. 32 couverts, vinden wij het prettig als men van tevoren reserveerd.

 

 

Gorden heeft de 5-jarige koksopleiding van SVH gevolgd en heeft tijdens deze opleiding bij diverse gerenommeerde bedrijven gewerkt. Linda is door toeval in de horeca terecht gekomen en vindt het erg leuk!

In mei 2006 zijn wij samen restaurant Tessels Kwartier begonnen. Genoeg en lekker eten in een prettige sfeer, voor een redelijke prijs. Een ieder kan bij ons op zín gemak genieten van de (h)eerlijke verse gerechten.

 

Wat Filius maakt smaakt!!!

 

Submenu

Restaurant Tessels Kwartier